Prodajne uspešnice

Informacije

Proizvajalci

Akcije

Oznake

Zadnje ogledano

Znižana cena! GARMIN ETREX TOUCH 35 Povečaj

GARMIN ETREX TOUCH 35

Novo

eTrex Touch 35 je nova družinska navigacijska naprava za dejavnosti na prostem in gorske pustolovščine, idealna za vse, ki se radi podajo v naravo, od rekreativnih kolesarjev in pohodnikov do novincev v iskanju zbirk Geocache in planincev.

Več podrobnosti

240,16€

-21%

304,00€

Dodaj na seznam želja

Več informacij

eTrex je zadnjih 15 let najbolj priljubljena in najuspešnejša družina rekreativnih naprav GPS na svetu. Naprava eTrex Touch 35 je njena najnovejša članica, ki je enostavnejša in priročnejša za uporabo kot kadar koli prej. Z dodatnim višinomerom zagotavlja podporo tudi za dejavnosti v gorah, kot sta gorništvo in gorsko kolesarstvo. V njej so vnaprej nameščeni zemljevidi TopoActive Europe in optimirani profili za različne rekreativne dejavnosti, poleg tega pa tudi 250.000 zbirk Geocache za neskončno zabavo na prostem. S pošiljanjem pametnih obvestil iz pametnega telefona1 neposredno v napravo lahko ostanete povezani, ko ste na poti. Da bi bil odhod na pot res enostaven, je priložen tudi kolesarski nosilec. Pojdite ven in se zabavajte z družino. Naprava eTrex vas bo vodila na vsakem koraku.

 

Garminova družinska navigacijska naprava, ki jo je enostavno in zabavno uporabljati, ima zaslon na dotik, višinomer in prednaložene zemljevide TopoActive Europe

 • Optimirana za številne dejavnosti – samo izberite in se odpravite.
 • Prednaloženi Garminovi zemljevidi TopoActive Europe
 • Priložen je kolesarski nosilec
 • Svetel 2,6-palčni barvni kapacitivni zaslon na dotik
 • Barometrični višinomer in 3-osni kompas z izravnavanjem nagiba
 • Prenos rekreativnih sledi in načrtovanih poti
 • Iskanje zbirk Geocache brez papirja z 250.000 prednaloženimi zbirkami
 • Podpora za senzorje ANT+ in obvestila pametnega telefona

 

Preprosto poiščite pot

Naprava eTrex Touch deluje kot avtomobilska satelitska navigacija, vendar ima zemljevide in funkcije, ki so posebej zasnovani za navigacijo med rekreativnimi dejavnostmi, kot sta kolesarjenje ali pohodništvo. Ne glede na to, ali ste si zadali določen cilj ali pa želite le beležiti svoje dejavnosti za skupno rabo, vam naprava eTrex Touch omogoča brezskrbno raziskovanje. Poiščete in prenesete lahko tudi dejavnosti, ki so jih opravili drugi v storitvah Garmin Connect in Garmin Adventures, ali pa s skupnostjo delite svoje dejavnosti.

Z zaslonom na dotik, ki je preprost za uporabo, se bodo lahko zabavali tudi otroci. Samo dotaknite se in pojdite, kamor koli vas je volja! Profili dejavnosti omogočajo takojšen dostop do prilagojenih profilov, kot so pohodništvo, kolesarjenje in iskanje zbirk Geocache, zato ste takoj pripravljeni za izbrano dejavnost, saj imate vse potrebno na dosegu roke. Osredotočite se lahko na uživanje v naravi in čudovito preživljanje časa z družino, saj veste, da ste v dobrih rokah.

 

Vse je pripravljeno za vožnjo

Naprava eTrex Touch nikogar ne zadržuje, saj ima vse, kar potrebujete, da lahko kadar koli odidete ven v naravo. Poleg tega, da je zasnovana za izboljšanje vsake dejavnosti, ki si jo zaželite, je tudi popolnoma pripravljena, tako da jo lahko samo vzamete iz embalaže in se odpravite.

Napravi eTrex Touch je priložen kolesarski nosilec, zato je naprava privlačna zlasti za rekreativne kolesarje, ki jo lahko preprosto namestijo na krmilo.

V napravi so že prednaloženi Garminovi zemljevidi TopoActive Europe za 46 držav – samo vklopite napravo, vzpostavite povezavo s signalom GPS in začnite uporabljati navigacijo. Poleg tega lahko zemljevide posodobite brez dodatnih stroškov. Z 8 GB notranjega pomnilnika in režo za kartico microSD je na voljo dovolj pomnilniškega prostora za dodatne zemljevide, kot so napredni topografski zemljevidi ali pomorske karte.

 

Prepustite se iskanju zbirk Geocache

Izkusite lov na zaklad z navigacijo GPS v naravi, ki se imenuje iskanje zbirk Geocache. Z napravo eTrex Touch je iskanje zbirk Geocache primerno za vsakogar, saj za usmerjanje do zbirk Geocache ne potrebujete papirja, uvrstitve in nedavni dnevniki pa se zabeležijo neposredno v napravo, tako da vam jih ni treba natisniti.

Naprava eTrex Touch 35 ima elektronski kompas, ki vam kaže smer do cilja tudi, kadar se ne premikate, kar je v veliko pomoč med kratkimi premori na pustolovščinah pri iskanju zbirk Geocache.

Za začetnike je v napravi eTrex Touch na voljo 250.000 odličnih zbirk Geocache, ki so primerne za novince v iskanju zbirk Geocache in vam pomagajo, da se seznanite z njim. Vse zbirke Geocache so s spletnega mesta geocaching.com, ki je največja platforma za iskanje zbirk Geocache na svetu.

 

Objavite pustolovščine in jih dajte v skupno rabo

Nimate določenega cilja ali načrtovane poti? Poiščite priporočene pustolovščine v storitvi Garmin Connect ali Garmin Adventures ter si oglejte načrtovane poti in zbirke Geocache, ki so jih odkrili in opravili drugi. Prenesite jih v napravo eTrex Touch, da boste pripravljeni za naslednjo pustolovščino. Ali pa ustvarite in prilagodite popolnoma novo načrtovano pot ter jo prenesite v napravo.

Želite shraniti in podoživeti nedavno pustolovščino? Naprava eTrex Touch beleži, kje ste bili, tako da lahko svoje poti prenesete v storitev Garmin Connect ali Garmin Adventures in jih kadar koli podoživite. Storitvi Garmin Connect in Garmin Adventures sta brezplačni in omogočata, da rekreativne pustolovščine delite s prijatelji in družino.

 

Zanesljiva kakovost naprav eTrex

Naprava eTrex Touch je najnovejši izdelek iz slavne družine ročnih naprav GPS eTrex. Ti izdelki se uspešno uporabljajo povsod po svetu, tako na ledenih polih kot v vročih afriških puščavah in vlažnih južnoameriških džunglah. Naprave eTrex so osvojile vse terene, naprava eTrex Touch pa zagotavlja enako trpežnost in vzdržljivost.

Naprava eTrex Touch podpira sistema GPS in GLONASS, zato vam je na voljo zmogljivost dveh satelitskih sistemov za hitrejše določanje položaja in večjo natančnost v zahtevnem okolju. Naj naprava eTrex opravi težko delo namesto vas, vi pa samo preverite svoj trenutni položaj in sledite vodenju. Naprava eTrex 35 ima poleg različnih možnosti tudi barometrični višinomer za varnejšo navigacijo v gorskem okolju in natančne podatke o nadmorski višini.

Naprava je v celoti okrepljena in vodotesna v skladu z IPX7 ter ima zaslon, odporen proti praskam. Vzdržljiva baterija, ki napajanje zagotavlja kar 16 ur, in zamenljive standardne baterije AA zagotavljajo prilagodljivost na poti.

Naprava eTrex Touch ima tudi vse klasične funkcije naprav eTrex, kot so informacije o lovu in ribolovu, ura, sončni in lunin koledar, podatki o sončnem vzhodu in zahodu ter še veliko več.

 

Kompaktna in vsestranska spremljevalka

Priročno napravo lahko preprosto pospravite v žep ali pritrdite na krmilo. Zaradi posebej zasnovane velikosti jo lahko preprosto uporabljajo tudi otroci. Zaradi hrbtnega sistema namestitve lahko napravo eTrex Touch s posebnimi nosilci za plovila, avtomobile, nahrbtnike itd. namestite skorajda kamor koli.

 

Ostanite povezani

Z napravo eTrex Touch 35 si lahko brezžično izmenjate točke poti, sledi, načrtovane poti in zbirke Geocache z združljivimi napravami Garmin prek izmenjave med enotami. S funkcijo pametnih obvestil nikoli ne boste spregledali besedilnega sporočila, e-poštnega sporočila ali obvestila združljivega pametnega telefona*, razen če boste to storili namenoma. Napravo eTrex Touch 35 lahko uporabljate tudi kot daljinski upravljalnik za naše športne kamere VIRB® XE, VIRB X in VIRB Elite.

Naprava eTrex Touch 35 podpira tudi storitev Live Track, s katero lahko vaši prijatelji in družina spremljajo vaše dejavnosti v realnem času. Po e-pošti ali v družabnih omrežjih povabite sledilce, naj spremljajo vašo dejavnost in lokacijo v storitvi Garmin Connect.

V škatli:

 • eTrex Touch 35
 • Nosilec za kolo
 • Kabel USB
 • Dokumentacija

5 ostali izdelki v tej kategoriji