Prodajne uspešnice

Informacije

Proizvajalci

Akcije

Oznake

Zadnje ogledano

Znižana cena! GARMIN Vivofit 3 Povečaj

GARMIN Vivofit 3

Novo

Merilnik aktivnosti z Garminovim samodejnim detektorjem gibanja Move IQ™

 • Ponaša se z 1-letno življenjsko dobo baterije
 • Na osvetljenem zaslonu prikazuje korake, kalorije, razdaljo, minute intenzivnosti¹ in uro ter spremlja spanje
 • Detektor gibanja Move IQ samodejno beleži vaše vsakodnevne dejavnosti, ki jih lahko pozneje pregledate in analizirate v storitvi Garmin Connect™
 • Z vrstico gibanja in zvočnim opozorilom vas opominja, da ostanete aktivni
 • Samodejno se sinhronizira² s storitvijo Garmin Connect, v kateri lahko shranite, načrtujete in objavljate napredek

Več podrobnosti

89,75€

-12%

101,99€

Dodaj na seznam želja

Več informacij

Ve, kako se gibljete

Merilnik aktivnosti vívofit 33 z Garminovim detektorjem gibanja Move IQ™ beleži različne dejavnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje in plavanje. Ni vam treba izklopiti ure ali začeti nove dejavnosti, saj merilnik vívofit 3 prepozna spremembo gibanja in zabeleži dejavnost v storitvi Garmin Connect™. Uporabite program za mobilne naprave ali namizni računalnik za dostop do storitve Garmin Connect, kjer si lahko podrobneje ogledate podatke, se pridružite izzivom in tekmujete z drugimi uporabniki.

Prikazuje čas in “čas za gibanje”

Čeprav bi bilo idealno, da bi se gibali ves dan, vemo, da ni vedno tako. K sreči naprava vívofit 3 meri čisto vsako vaše gibanje, vključno z neaktivnostjo. Čeprav boste vi morda pozabili na čas in gibanje, naprava vívofit 3 ne bo. Po eni uri neaktivnosti se na zaslonu prikaže rdeča vrstica gibanja in predvaja se nežno zvočno opozorilo. Vrstica gibanja se delno napolni vsakih 15 minut, dokler je ne ponastavite z nekajminutno hojo.

Nosite ga lahko ves čas

Naprava vívofit 3 ves čas spremlja vaš napredek, saj baterija zagotavlja napajanje 1 leto. Samodejno spremlja vaše mirovanje, ko se odpravite spat. Vodoodporna je, zato jo lahko nosite v bazenu ali pod prho. Z izbirnimi paščki različnih barv lahko vívofit 3 uskladite s svojimi oblačili. Pokažite svoj občutek za modo s silikonskimi in udobnimi reliefno okrašenimi paščki.

vívofit 3 Style Collection bands

Modna kolekcija

Če nosite merilnik aktivnosti, ki deluje, še ne pomeni, da morate žrtvovati slog. S paščki iz modne kolekcije Gabrielle in Alexandra bo vaša naprava vívofit 3 postala ženstvena in čudovita ne glede na to, kam vas bodo odpeljale vaše dejavnosti. Ti reliefno okrašeni paščki so na voljo v različnih barvah, zato lahko izberete takšnega, ki se najbolje poda vašim trenutnim oblačilom ali razpoloženju. Poleg tega je zamenjava paščkov tako preprosta kot preoblačenje. Enostavno odstranite modul vívofit 3 in ga vstavite v drug pašček po svoji izbiri. Zdaj so na voljo paščki, primerni za vsako priložnost, s katerimi si lahko zagotovite popoln videz, medtem ko izboljšujete včerajšnji dosežek.

vívofit 3 Jonathan Adler + Garmin bands

Jonathan Adler in Garmin

Pokažite svoj smisel za modo s kolekcijo izmenljivih dodatnih paščkov za družino merilnikov aktivnosti vívofit, ki sta jo skupaj ustvarila Jonathan Adler in Garmin.

Zaveza Jonathan Adlerja k brezhibni izdelavi in čudovitemu razkošju prinaša čudovit slog, izjemno izdelavo in veselje pri uporabi naših vrhunskih nosljivih izdelkov, ki so nepogrešljivi pri aktivnem življenjskem slogu naših strank. Jonathan v svoji blagovni znamki za življenjski slog, ki obsega širok nabor izdelkov, ustvarja moderne sloge z značilnimi vzorci, ki se odlično podajo našim oblikovalskim paščkom z natisnjenimi vzorci za naprave vívofit.

Spremljajte svoje cilje

Naprava vívofit 3 se seznani z vašo trenutno ravnjo aktivnosti, nato pa vam dodeli dosegljiv dnevni cilj. Ko dosežete mejnike, naprava vívofit 3 prilagodi cilj za naslednji dan in vas postopoma spodbuja k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Spremljajte svoj napredek pri doseganju ciljev za aerobno dejavnost, ki jih priporočajo zdravstvene organizacije, kot je Svetovna zdravstvena organizacija.

Zapisi Insights v storitvi Garmin Connect

Naprava vívofit 3 se ves dan samodejno sinhronizira s storitvijo Garmin Connect². Garmin Connect je edini brezplačni program, ki se seznani z vami in na podlagi vaših podatkov prikaže pomembne zapise storitve Insights, s katerimi lahko izboljšate svoj včerajšnji dosežek. Ti zapisi vključujejo nasvete za gibanje, če niste na dobri poti, da bi dosegli cilj korakov, ali vzklike, ko cilje dosežete. Poleg tega prejemate zdrave nasvete strokovnjakov, ki postanejo nekakšni virtualni trenerji. Zato prenesite program in si nadenite napravo. Merjenje vsakodnevne aktivnosti je pravkar postalo hitrejše, enostavnejše in preprosto boljše.

Splošno

Material stekla

acrylic

Material paščka

silikon

Velikost ohišja, Š × D × V

Običajno velika različica: obseg 135–205 mm
Zelo velika različica: obseg 165–225 mm

Teža

Običajna različica: 26 g
Zelo velika različica: 28 g

Nazivna vodotesnost5 ATM
Vrsta zaslonana sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
Velikost zaslona, Š x V10 x 10 mm (0,39 x 0,39 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V64 x 64 slikovnih pik
Barvni zaslonno (red only)
Trajanje baterijeDo 1 leta
Vgrajen pomnilnik4 weeks of activity data

Vsakodnevne pametne funkcije

PovezljivostBluetooth® Smart in ANT+®
Združljivost s pametnim telefonomiPhone®, Android™, Windows®
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile

Senzorji

Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)

Dodatno

Dodatno
 • Samodejno zaznavanje dejavnosti
 • Minute intenzivnosti
 • Razdaljo meri na podlagi podatkov v vašem uporabniškem profilu in dolžine koraka
 • Izberljivi zasloni in videz ure
 • Osvetlitev zaslona
 • Zvočni opozorilnik
 • Časovnik dejavnosti
 • Izbirni merilnik srčnega utripa

11 ostali izdelki v tej kategoriji

Video