Prodajne uspešnice

Informacije

Proizvajalci

Akcije

Oznake

Zadnje ogledano

Znižana cena! Garmin Vivoactive HR Povečaj

Garmin Vivoactive HR

Novo

Pametna ura z GPS-om in merilnikom srčnega utripa na zapestju

  • Pametna ura z GPS-om in barvnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti, ki je berljiv tudi na sončni svetlobi
  • Vdelani športni programi vključujejo z GPS-om podprti tek, kolesarjenje, plavanje in druge športe, ne da bi bila potrebna povezava s telefonom
  • Prilagodite jo z brezplačnimi videzi ure, pripomočki in programi iz spletne trgovine Connect IQ™
  • Pri združitvi s pametnim telefonom lahko prejemate pametna obvestila¹ in pametna navodila za vadbo iz storitve Garmin Connect™
  • Do 8 dni avtonomije baterije² v načinu ure/merjenja aktivnosti³ ali do 13 ur pri uporabi GPS-a

vívoactive HR Heart Rate Screen

Več podrobnosti

225,49€

-18%

274,99€

Dodaj na seznam želja

Več informacij

Vsi podatki o srcu so na voljo za ves čas

S tehnologijo merjenja srčnega utripa Elevate™ se lahko znebite prsnega traku in srčni utrip merite na zapestju3. Naprava vívoactive HR na podlagi podatkov o srčnem utripu prikaže informacije o porabljenih kalorijah in količinsko opredeli intenzivnost vadbenih dejavnosti, s čimer lahko bolje določi rezultate vaših naporov.

Beležite vse dejavne trenutke

Tecite, kolesarite, plavajte, igrajte golf, smučajte in izvajajte številne druge dejavnosti z napravo vívoactive HR. Z GPS-om podprti vdelani športni programi spremljajo vašo statistiko, s pametnimi obvestili pa ostanete povezani, zato lahko ohranite usklajeno življenje. Naprava vívoactive HR meri aktivnost³ ves dan, saj šteje korake in nadstropja, v katera se povzpnete, ter spremlja spanje in izračuna minute intenzivnosti. S samodejnim zaznavanje dejavnosti naprava vivoactive HR beleži dejavnosti celo, kadar pozabite pritisniti gumb za začetek. Ni vam treba skrbeti, da ta ura ne bi bila v koraku z vami. Akumulatorska baterija zdrži do 8 dni² v načinu ure ali merjenja aktivnosti ali do 13 ur pri uporabi GPS-a.

Storitev Insights v programu Garmin Connect

Naprava vívoactive HR ves dan opravlja samodejno sinhronizacijo¹ s programom Garmin Connect. Garmin Connect je edini brezplačni program, ki se seznani z vami in na podlagi tega prikaže zapise storitve Insights, s katerimi lahko izboljšate svoj včerajšnji dosežek. Ti zapisi vključujejo nasvete za gibanje, če niste na dobri poti, da bi dosegli cilj korakov, ali vzklike, ko cilje dosežete. Poleg tega prejemate zdrave nasvete strokovnjakov, ki postanejo nekakšni virtualni trenerji.

vívoactive HR Last Run Screen

S polno paro

Naprava vívoactive HR z vgrajenim merilnikom pospeška in GPS-om omogoča tek v zaprtih prostorih in na prostem. Za srčni utrip, tempo in intervale teka/hoje lahko nastavite opozorila z vibriranjem. Druge funkcije vadbe vključujejo Auto Lap® in Auto Pause®. Zagotavlja povzetek po teku s statističnimi podatki, kot so skupna razdalja, kalorije, povprečni tempo in skupni čas.

Na kolesu

Z GPS-om podprt kolesarski program meri čas, razdaljo, hitrost in kalorije. Združljiv je s senzorji4, denimo za hitrost in kadenco, s katerimi meri napredek na vadbenih vožnjah in vsakodnevni vožnji na delo; združljiv je tudi z lučmi in radarjem Varia®, ki zagotavljajo varnejšo vožnjo.

vívoactive HR My Day – Cycling Screen

Potopite se

Skočite v bazen in si oglejte podrobne statistične podatke, kot so skupna razdalja in razdalja v intervalu, tempo, število zamahov, vrsta zamahov in številni drugi parametri. Program za plavanje lahko izračuna vašo učinkovitost z rezultatom SWOLF, pri katerem se seštejeta potrebni čas in število zamahov za eno dolžino bazena. Štetje intervalov omogoča enostaven premor in nadaljevanje vadbe. Na koncu vadbe si oglejte povzetek podatkov, ki vključujejo povprečne vrednosti za interval in sejo, skupni čas ter osebne rekorde.

Začetni udarec

Vsak dan igrajte na novem igrišču, saj lahko prenesete zemljevid enega od več kot 40.000 igrišč za golf po vsem svetu iz našezbirke podatkov o igriščih za golf. Program za golf lahko prikaže poenostavljen pogled zelenice in pomaga beležiti rezultat, zato lahko spremljate, ali ste pod oziroma nad parom.

Veslanje

Če radi veslate na deski ali v čolnu, v zaprtih prostorih ali na odprtih vodah, lahko z vgrajenim programom za veslanje na deski beležite in prikažete vse statistične podatke. Ko ste na vodi ali v telovadnici, si lahko hitro ogledate tempo, skupni čas, razdaljo in število zavesljajev.

Na snežnih strminah

Naprava vívoactive HR izmeri 3D-hitrost za dan smučanja ali deskanja tako, da izračuna hitrost in razdaljo na pobočju ter ju primerja z zemljepisno širino in dolžino. Samodejno prikazuje tudi vmesne čase in omogoča vklop funkcije Auto Pause, ki samodejno ustavi časovnik, ko se ustavite ali peljete z vlečnico.

vívoactive HR Smart Notifications Screen

Ostanite povezani

Naprava vívoactive HR vas z nežnim vibriranjem opozarja na obvestila, ki jih prejmete v združljivo napravo¹, kar vključuje vse od telefonskih klicev do opozoril za družabna omrežja in drugih opozoril programov za mobilne naprave. Naprava vívoactive HR prikazuje tudi vremenske informacije, temperaturo in številne druge podatke. Poleg tega lahko z njo upravljate glasbo v telefonu, poiščete telefon1, daljinsko upravljate športno kamero VIRB® ter prijateljem in družini omogočite spremljanje vaših dejavnosti v realnem času s funkcijo LiveTrack. Prilagodite napravo vívoactive HR z videzi ure, podatkovnimi polji, programi in pripomočki po meri iz naše trgovine Connect IQ™.

11 ostali izdelki v tej kategoriji

Video